Bloc în construcţii lăsat fără acoperiş în Timişoara. Ca printr-o minune, nicio persoană rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bloc de pe strada Lorena a rămas fără acoperiş în această noapte. Structura metalică a fost smulsă de furtună şi aruncată peste liniile de înaltă tensiune, astfel că zona de locuinţe a rămas fără curent ore în şir. Ca printr-o minune, în momentul evenimentului, nicio persoană nu trecea prin vecinătate ca să fie rănită.

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Oamenii care locuiesc în casele din vecinătatea blocului aflat în construcţie îşi aduc aminte că toată noaptea au auzit tunete, dar la un moment dat au auzit o bufnitură iar alarmele maşinilor parcate în zonă au început să sune. Au ieşit în stradă şi doar atunci au realizat că blocul de peste drum a rămas fără acoperiş.

Peste zi, muncitorii lucraseră să monteze un acoperiş bazat pe o structură metalică, dar nu au reuşit să termine toată treaba. Asfel, doar o pătrime din acoperiş a fost montată. Vântul puternic a luat acoperişul şi l-a aruncat peste liniile de curent electric. Astfel, întreg cartierul a rămas fără curent pentru mai multe ore.

image

Pompierii au intervenit în zonă pentru a îndepărta acoperişul. Nicip persoană nu a fost rănită.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite