Bilete pentru meciul Poli II – UTA din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii alb-violeţi vor putea să cumpere bilete pentru meciul Poli II - UTA, programat în faza a IV-a a Cupei României. Preţurile tichetelor sunt între  8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I şi II, 20 lei la tribuna 0.

Clubul timişorean va pune în vânzare biletele cu începere de la ora 15.00, în locurile obişnuite: casieriile de la stadion, magazinul Viola de la intrarea la vestiare, de lângă centrul comercial Bega, din centrul oraşului şi de la Iulius Mall (lângă scările rulante). Preţurile stabilite sunt identice cu meciurile celor de la Poli în campionat: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I şi II, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la lojă, 200 de lei la VIP.

Partida dintre “satelitul” Poli II, echipă care evoluează în liga a III-a, şi UTA, programat în faza a IV-a a Cupei României, se va disputa marţi, de la ora 20.30, pe stadionul “Dan Păltinişanu”.

Reamintim că Poli a avut o tragere la sorţi mai uşoară. Jucătorii lui Vali Velcea şi Iosif Rotariu au nimerit cu FC Şcolar Reşiţa. Alb-violeţii vor juca partida pe stadionul din Valea Domanului, tot marţi. După această fază a Cupei României, vor intra în competiţie şi echipele din primul eşalon

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite