Timişoara: Bikerii bănăţeni sunt şocaţi de moartea ciudată a patronului de la Irish Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Bikerii bănăţeni sunt şocaţi de moartea ciudată a patronului de la Irish Pub
Timişoara: Bikerii bănăţeni sunt şocaţi de moartea ciudată a patronului de la Irish Pub

Cauzele accidentului în care şi-a pierdut viaţa Gellert Tallian, patronul Irish Pub-ului de lângă Tribunal, nu sunt încă total elucidate.

Mai citiţi:

Timişoara: Patronul de la Irish Pub a fost găsit mort într-un şanţ cu motocicleta peste el

Timişoara: Motociclistul patron la Irish Pub a murit pe loc după ce şi-a rupt gâtul

Patru accidente cu motocicleta în două zile. Doi morţi. Aceata este bilanţul negru contorizat de comunitatea motocicliştilor din Timişoara. Duminică a fost cu ghinion pentru Gellert Tallian, patronul Irish Pub-ului de lângă Tribunal. Acesta a fost găsit mort de către prieteni, după două zile, într-un şanţ, cu motocicleta Vulcane Choper peste el, între localităţile Hitiaş şi Topolovăţul Mare. 




Excursie pe 100 de kilometri

La ieşirea de duminică au participat 28 de motociclete şi aproximativ 35 de oameni. Traseul planificat a fost Timişoara – Topolovăţ –Buziaş – Timişoara, pe o distanţă de aproximativ 100 de kilometri. Primul popas a fost la pensiunea de animale deţinut de prietena lui Gellert Tallian, la Remetea Mare. „Gali”, cum era cunoscut de prieteni, a fost cel care i-a invitat pe motociclişti la o cafea.

A fost programat şi un picnic pe malul Timişului, lângă Hitiaş. La picnic “Gali” a ajutat cu strânsul de lemne şi cu focul. După ce au terminat picnicul şi erau gata de plecare, motocicliştii au observant geaca lui “Gali”, pe un alt motor. Avea toate actele şi banii acolo. A fost sunat imediat, dar nu a răspuns.

Găsit după două zile

Angajaţii de la Irish Pub şi cunoscuţii au intrat în alertă, văzând că Tallian avea telefonul închis. S-au dat telefoane la Poliţie să vadă dacă ştiu de un accident. Nimeni nu ştia nimic, aşa ca s-a organizat rapid un grup de căutare şi au plecat pe urmele lui "Gali". Unii pe traseul excursiei, iar altii offroad.

Într-un final, a fost găsit locul nefericitului accident. Se pare ca Gali se întorcea spre Remetea, n-a reuşit să ia o curbă şi a căzut într-un canal (făra apă) de pe marginea drumului, de aproximativ patru metri adâncime. Medicii legişti au spus că moartea a survenit instantaneu.

image

Motocicliştii care l-au găsit pe „Gali” spun că roata din faţă era desumflată, astfel că nu este exclus ca accidentul să fi produs de la o pană sau o explozie la pneu. Se aşteaptă expertiza poliţiştilor pentru a elucida misterul accidentului în care patronul de la Irish Pub şi-a pierdut viaţa. Martorii spun că au văzut casca motociclistului plină de sânge.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite