Bicicliștii timișoreni sunt invitați să pedaleze 29 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele ediţii ale crosului de biciclişti "Burta jos!" au fost un succes foto:arhivă
Ultimele ediţii ale crosului de biciclişti "Burta jos!" au fost un succes foto:arhivă

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 16 iunie 2012, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Traseul parcurs va fi următorul: Timișoara – Utvin – Sânmihaiu  Român – Săcălaz – Timișoara.

Punctul de plecare este Casa "Verde pentru Biciclete" (Parcarea TIMCO), la ora 09.00. Traseul parcurs va fi următorul: Timișoara – Utvin – Sânmihaiu  Român – Săcălaz – Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 29 de km, iar durata de parcurgere estimată este de patru ore. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. 

Pentru a participa la tură, bicicliștii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzătoare cum ar fi: pompă sau cameră de aer de rezervă, apă, energizante și mâncare, cască, echipamente și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară și previziunilor meteo.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de șase care vor avea loc în acest an. Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite