Biciclist în comă după ce a fost izbit de o maşină scăpată de sub control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citroenul a rupt în două un copac, după care l-a izbit pe biciclist, care a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Maşina şi-a continuat traseul până când s-a izbit de al doilea copac. Biciclistul a fost găsit fără puls de medici, dar aceştia au reuşit să îl resusciteze. Şoferul vinovat are 18 ani.

Clipe de groază, azi-noapte, în localitatea Dumbrăviţa de lângă Timişoara. Un localnic de 18 ani a fost la un pas să îşi omoare cu maşina un vecin. Tânărul conducea un autoturism Citroen. Se grăbea acasă, astfel că a apăsat cu putere pe acceleraţie. Nu a contat nici şoseaua îngheţată şi nici semaforul care urma după o curbă periculoasă. Şoferul a încercat să frâneze brusc, dar în acel moment a pierdut controlul maşinii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO



Şoferul a încercat să frâneze brusc, dar în acel moment a pierdut controlul maşinii. Sub ochii trecătorilor, maşina a ajuns în primă fază pe contrasens, după care a intrat în plin într-un localnic aflat pe bicicletă ce circula din sens contrar, de la Giarmata spre Timişoara. Maşina a rupt în două un copac, în timp ce biciclistul a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Maşina şi-a continuat traseul, până când s-a înfipt în al doilea copac.

Biciclistul a ajuns în comă la spital Biciclistul a ajuns în comă la spital

Martorii au sărit în ajutorul victimei, dar aceasta nu mai avea puls. La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă, care l-a resuscitat pe biciclist, dar până la spital, omul a intrat în comă. "În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, şoferul de 18 ani riscă să fie acuzat de vătămare corporală gravă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

În urma unui test de sânge, s-a stabilit că şoferul nu era băut.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite