Biciclist bătut măr de un hoţ care era interesat de o borsetă cu bani şi telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a bătut pe biciclist, hoţul a fugit cu borseta victimei şi cu două telefoane mobile. Biciclistul a fost găsit de localnici, care au sunat la 112, iar bărbatul a fost internat cu răni serioase la Spitalul Judeţean din Timişoara. Hoţul are doar 16 ani.

Primii care au ajuns la locul tâlhăriei au fost poliţiştii comunitari din Săcălaz, ei fiind cei care au sunat la 112 pentru a cere sprijinul ambulanţei. Victima, în vârstă de 44 ani, le-a povestit oamenilor legii că o persoană necunoscută l-a agresat fizic şi i-a sustras o borsetă, care era aşezată pe coarnele bicicletei şi în care se aflau două telefoane mobile,o sumă de bani şi mai multe bunuri personale.

Poliţiştilor nu le-a fost greu să îl găsească pe făptaş, un tânăr de 16 ani, cunoscut şi pentru alte fapte penale. Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

"Tânărul a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Televiziunile vor să monteze cameră web în mormântul Mădălinei Manole

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite