Timişoara: Sârbii din Belgrad ajung cu trenul în Banat pe rută ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Sârbii din Belgrad ajung cu trenul în Banat pe rută ocolitoare
Timişoara: Sârbii din Belgrad ajung cu trenul în Banat pe rută ocolitoare

Rapidul care soseşte la Timişoara, din Belgrad, trebuie să  facă ocol datorită accidentului de duminică seara, de la Craiova

Citeşte şi:

Şeful trenului groazei: „În 17 ani de activitate nu am întâlnit aşa ceva”

EXCLUSIV Trenul groazei a deraiat la 15 minute după revizia vagoanelor

Sârbii care sosesc  astăzi cu acceleratul în Gara de Nord vor face mai mult timp până la destinaţie decât deobicei, trenul fiind nevoit să ia o rută ocolitoare din punctul în care s-a produs accidentul de duminică seara, la Craiova. Astfel, trenul va urmări traseul Piatra Olt- Caracal.

De asemenea, rapidul cu plecare din Timişoara şi destinaţie finală în Bucureşti Nord, a fost anulat, dar timişorenii care au apucat să-şi ia bilet pentru această călătorie, pot lua rapidul din această seară, cu plecare de la ora 21.20 şi 22.45. Trenul intercity care pleacă mâine, de la ora 07.00, va urma aceaşi rută ocolitoare.


„Se lucrează pentru a se face o linie directă către Caracal, fără ocolire la Piatra Olt, sperăm să se rezolve totul până mâine dimineaţă”, a precizat Valeria Radeş, informator de serviciu al Gării de Nord.


Accidentul de duminică seara s-a produs la două ore după miezul nopţii, şase persoane fiind rănite. Mecanicul trenului care a pornit din Timişoara, către Bucureşti, nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat, auzind doar un zgomot puternic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite