Băut şi fără carnet, un tânăr din Olt a furat o maşină din Timişoara şi a plecat cu ea la plimbare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar de o şurubelniţă a avut nevoie un tânăr din judeţul Olt pentru a porni o maşină furată de la firma la care munceşte în Timişoara. Odată pornit autoturismul, individul, băut şi fără carnet, a plecat la plimbare, cu prietenul lui.

Maşina, marca Dacia 1310, a fost observată pe Calea Aradului din Timişoara, nopţile trecute. Poliţiştilor le-a părut suspect faptul că circula cu farurile stinse, aşa că i-au făcut semnale celui de la volan să tragă pe dreapta.

Autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani care mirosea a alcool, iar în dreapta se afla un amic de al lui, de 30 de ani. Amândoi sunt din satul Pîrscoveni, judeţul Olt. Poliţiştii au descoperit că maşina cu pricina aparţine unei societăţi comerciale din Timişoara. Tinerii au furat-o de pe un teren împrejumuit al firmei, situat pe Aleea Viilor, unde sunt depozitate mai multe bunuri ale societăţii.

Cel care ulterior s-a urcat la volan lucrează la firma respectivă. A avut nevoie doar de o şurubelniţă să pornească Dacia 1310, după care a plecat la plimbare, cu prietenul lui. S-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, iar în plus are toate şansele să-şi piardă locul de muncă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite