Bătrână din Timişoara la spital după ce şi-a introdus un tub de spumă de ras în vagin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 83 de ani şi-a introdus în vagin un tub de spumă de ras, dar nu a mai reuşit să scoată obiectul străin. Flaconul a ajuns să perforeze peretele vaginului si sa ajungă în zona abdominală.

Medicii de la Urgenţele Spitalului Judeţean din Timişoara au avut parte de un caz cu totul unic. O bătrână în vârstă de 83 de ani a fost la spital după ce în apartamentul ei au fost găsite mai multe pete de sânge, iar victima se simţea rău. Nici măcar medicilor nu a vrut să le spună care e problema, specialiştii aflând cauza problemelor de sănătate în urma unei examinări.

Femeia de 83 de ani şi-a introdus în vagin un tub de spumă de ras, dar nu a mai reuşit să scoată obiectul străin. "Bătrâna a ajuns la cabinetul de gardă, de unde a fost preluată de specialişti. În momentul în care a fost descoperit tubul, specialiştii au decis să o opereze pe bătrână de urgenţă", a spus Liana Dacilescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Bătrâna a fost operată de urgenţă, dar starea de ei sănătate rămâne în continuare gravă.

"Un astfel de gest şocant poate fi provocat de singurătate. E greşit înţeles că o persoană de peste o anumită vârstă nu trebuie să se bucure de plăcere, atenţie sau iubire. Desigur, creativitatea poate veni prin multe metode, dar unele sunt prea extreme", e opinia psihologului Aurelia Sîrbu.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite