Bătrân omorât pe trecerea de pietoni după ce a fost izbit în plin de o şoferiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul de 80 de ani se îndrepta spre casă. A ales să traverseze pe zebră pentru că ştia cât de haotic este traficul în oraş. La mijlocul zebrei, a fost lovit în plin de o şoferiţă, care gonea cu un autoturism Opel Astra. În agonie, bărbatul a fost transportat la spital, dar s-a stins la câteva minute distanţă.

Accidentul a avut loc, joi seara, pe Calea Lipovei din Timişoara. Pietonul de 80 de ani se îndrepta spre casă, unde era aşteptat de nevastă. În momentul în care a ajuns la mijlocul zebrei, omul a fost lovit în plin de şoferiţa unui Opel Astra care tocmai schimbase banda de încadrare. Femeia le-a spus poliţiştilor că nu l-a observat pe pieton.

Speriată de fapta comisă, femeia nu a reuşit să frâneze, astfel că s-a urcat cu maşina pe trotuar, iar ca printr-o minune a trecut printre pietoni fără să îi lovească. În cele din urmă, cursa s-a încheiat într-un stâlp. Martorii oculari l-au găsit pe bărbat întins pe jos, fără puls, într-o baltă de sânge.

O ambulanţă sosită la faţa locului l-a resuscitat pe bătrân şi transportat la Spitalul Municipal din Timişoara. Aici, câteva minute mai târziu, bătrânul s-a stins. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite