Iubita ex-puşcăriaşă a lui Ilie Năstase se bate pentru custodia copilului cu soţul interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se apropie procesul de divorţ dintre fosta manechină Brighitte Sfăt şi Ovidiu Torj, iar ambii părinţi se luptă pentru păstrarea micuţei Sara, de tre ani. Prima înfăţişare va avea loc la mijlocul lunii septembrie.

Scandalul dintre Brigitte şi Torj a început la începutul acestei veri, când vedeta Playboy a început o relaţie cu celebrul Ilie Năstase. În timp ce Brigitte era plecat cu fostul tenismen prin ţări străine, Ovidiu Torj, cunoscut personaj al lumii interlope, susţinea că trebuie să aibe grijă de copil. “Eu sunt baby sitter, nu interlop periculos cum se scrie. Nu vreau decât să îmi cresc copilul. Nu vreau ca mai târziu să sufere”, a spus Torj.

Cei doi au ajuns la un acord reciproc, fiecare putând să o vadă pe Sara atunci când îşi doreşte, însă lucrurile au luat-o razna din nou. Torj o acuză pe fosta parteneră că deşi se află plecată la Paris, el nu poate să îşi vadă copilul. „Eu nu mai ştiu nimic despre copil. A luat-o pe Sara abuziv, împotriva voinţei mele, asta după ce a fost de acord ca atunci când este plecată, fetiţa să rămână la mine. Dar nu-i nimic, i-am făcut plângere şi la Poliţie, şi la Protecţia Copilului. Bănuiesc că este la părinţii ei, dar mama mea a fost acolo, iar aceştia au refuzat să-i arate copilul”, a declarat Ovidiu Torj, pentru Click!

“Să vină Protecţia Copilululi să vadă cum cresc copilul”

Brigitte Sfăt îl acuză pe Torj că vrea să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a o îndepărta de fiica ei: „Eu şi în timpul căsătoriei aveam voie să îmi văd fiica doar câteva ore pe zi. În urmă cu trei săptămâni, Sara m-a sunat şi a zis că vrea să stea cu mine. Eu nu înţeleg cum se foloseşte de acest copil, pe care eu îl duc la psiholog, din cauza acestor probleme. Să vină Protecţia Copilului la mine, să vadă cum îmi cresc eu copiii, într-o casă mare, cu grădină imensă şi cu locuri de joacă”, a spus Brigitte.

"Nu înţeleg de ce face toate aceste lucruri"

Avocata Brigittei Sfăt susţine că Torj se foloseşte de orice pentru a câştiga custodia copilului. „Eu nu înţeleg de ce face toate aceste lucruri, probabil crede că îl vor ajuta la proces. Ştiu că s-a dus la Protecţia Copilului, că face tot felul de sesizări, treaba lui. Copilul i l-a dat de bunăvoie, chiar el a făcut bagajul fetiţei”, a declarat Tripona Murgu, pentru Click!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite