Bătaie şi focuri de armă la o rugă din Timiş. Un poliţist s-a ales cu un par în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au calmat spiritele
Mascaţii au calmat spiritele

Scandal cât  casa, azi-noapte, în comuna timişeană Iecea Mică, unde poliţiştii şi jandarmii nu au fost în stare să ţină sub control un grup de tineri beţi. Oamenii legii s-au folosit de pistol pentru a potoli scandalul, dar unul dintre ei s-a ales cu un par în cap de la unul dintre localnicii beţi.

Scandalul a pornit după miezul nopţii la ruga din Iecea Mică. Mai mulţi tineri beţi s-au luat la ceartă, însă de la vorbe dure au ajuns să se bată. În scurt timp, mai mulţi jandarmi şi poliţişti au ajuns la locul scandalului şi au decis să intervină. Primul pas a fost să ducă unul dintre grupurile de beţi în interiorul căminului cultural din localitate, în speranţa că adversarii lor vor dispărea.

După câteva zeci de minute, poliţiştii şi jandarmi au decis să îi scoată pe tineri din clădire şi să îi trimită acasă, dar grupul a fost aşteptat cu bâte şi sticle sparte, iar tinerii au ajuns să se bată din nou.

Conştienţi că planul lor nu a funcţionat, poliţiştii au ajuns să se folosească de pistol şi au tras patru focuri de avetisment pentru aplanarea conflictului. Rezultatul: unul dintre poliţişti a fost lovit cu un par în moalele capului. Scandalul s-a încheiat cu o serie de dosare penale.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Motocicliştii rămân donatori de organe GALERIE FOTO

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite