Bătaie între ţigani, într-o localitate din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar zece minute de altercaţie, două persoane au fost rănite, o maşină distrusă, iar mai multe bunuri sustrase. Conflictul a pornit de la faptul că ţiganii din Cărpiniş nu le-au dat celor din Izvin banii pentru lucrurile pe care le-au luat de la ei.

Poliţiştii au intervenit în noaptea de luni spre marţi pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe o stradă din Cărpiniş. Două grupuri de ţigani, unii din localitate şi alţii din Izvin, s-au certat şi şi-au împărţit pumni şi picioare din cauza unei datorii mai vechi.

„Conflictul a durat aproximativ zece minute dar a degenerat în agresiuni fizice, distrugerea unui autoturism şi sustragerea mai multor bunuri" - a declarat Mădălina Mezdrea, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

În urma altercaţiei, un puşti de 17 ani şi o femeie de 60 de ani au fost transportaţi la spital în Timişoara, pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite