Bătaie între ciobani: şi-a desfigurat tatăl, iar unchiul care dorea să îi împace s-a ales cu capul spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaie generală în sânul unei familii de ciobani din judeţul Timiş. Victimele nu mai ştiu de la ce a pornit conflictul, dar au ajuns pe patul de spital cu răni serioase: unul desfigurat, iar celălalt cu un posibil traumatism cranio-cerebral. În acest timp, fiul e liber pentru că nu e de găsit.

Două persoane de vârsta a treia au ajuns, azi-noaptea, la secţia de chirurgie a Spitalului Orăşenesc din Deta în urma unui conflict în familie. Atât victimele, cât şi agresorul sunt înrudite, iar scandalul pare să aibă la mijloc o cantitate prea mare de alcool băută. Cert e că fiul a ajuns să îşi nenorocească tatăl cu pumnii şi picioarele. Nu s-a lăsat până când bătrânul nu a picat lat pe jos.

image

În acest timp, unchiul băiatului se chinuia să îi împace. A făcut o greşeală, pentru că gândurile lui bune au fost "răsplătite" cu un par în moalele capului. Agresorul şi-a luat tălpăşiţa, în timp ce victimele au ajuns în agonie la spital. Din cauza stării grave de sănătate, cele două persoane au fost transferate la Spitalul Judeţean din Timişoara.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite