Bătaie cu pumni şi bâte între clanurile de ţigani din Timiş pentru pământ şi femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaia a pornit la puţin timp după miezul nopţii şi nu a durat decât zece minute. În acest răstimp, ţiganii şi-au spart capetele şi şi-au rupt mâinile. La sosirea forţelor de poliţie, spiritele erau deja calmate. Nu este pentru prima oară când clanurile de ţigani din satul Rudna apelează la violenţă pentru rezolvarea disputelor.

Întreaga bătaie a pornit după ce ţiganii au exagerat cu consumul de alcool şi şi-au adus aminte de dispute mai vechi. Satul Rudna este formată în mare parte din ţigani, astfel că la confruntare a asistat întreaga comunitate, în joc fiind terenurile din zonă şi onoarea femeilor. Până acum, ţiganii s-au limit să îşi dispute terenurile agricole în instanţă, dar alcoolul i-a făcut să îşi dorească să rezolve problema mai repede.

image

Cele două clanuri de ţiganii au pus mâna pe bâte şi au început să se lovească. Bătaia nu a durat decât zece minute, dar timpul a fost suficient ca şi combatanţii să se rănească, astfel că în zonă au intervenit şi echipajele medicale. Ca spiritele să nu se incingă, forţele de ordine vor rămâne cu ochii pe bătăuşi şi în zilele viitoare.

Cei implicaţi în scandal au fost amendaţi. Cercetările continuă.

CITEŞTE ŞI:

Galaţi: Bătaie cu săbii ninja, la plaja Dunărea, între două clanuri interlope rivale 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite