Bătaie cu perne în mall. Capul răutăţilor au fost vedetele TV Răzvan şi Dani GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaia cu perne din Iuliuls Mall i-a adus unui timişorean 10.000 de lei. Evenimentul a adunat peste 100 de tineri care au umplut mall-ul de puf şi pene.

Bătălia cu perne a fost organizată de un post TV în trei oraşe: Timişoara, Iaşi şi Constanţa. Evenimentul de Valentines Day a adunat în mall-ul bănăţean peste 100 de tineri dornici să se umple de puf din cap până în picioare. După ce Răzvan şi Dani au dat startul la bătei, activitatea din zona cascadei a fost întreruptă. Sute de oameni s-au oprit să urmărească spectacolul în urma căreia de abia se mai putea vedea ceva din cauza norului de puf. Aerul a devenit irespirabil chiar şi pe scările rulnte.



 „Haideţi să fim cei mai tari şi să câştigăm în faţa Constanţei şi Iaşului. Cine are cei mai mulţi pufi în cap poate să câştige 10.000 de lei”, i-a îndemnat Dani Oţil pe tinerii timişoreni să se bage la bătaie.



Vezi galerie foto cu bătălia din mall

Până la urmă, unul din cei care au participat la inedita distracţie de Ziua îndrăgostiţilor, a plecat cu bani acasă în urma unei tombole. Florin Panaite a avut un nume predestinat pentru a câştiga un concurs cu multe pene pe cap.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite