FOTO Bătaie ca-n şapte păcate la Timişoara. Luptătorul K1 Vlad "Dracul" l-a învins pe boxerul Raul Szekely

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad "Dracul" aplică o lovitură de picior adversarului său
Vlad "Dracul" aplică o lovitură de picior adversarului său

La competiţia din Sala "Olimpia" au fost reprezentate stilurile kickboxing, taekwondo, muay-thai, shotokan, manga, box sau judo. Cel mai aşteptat moment a fost Gala K1.

Două ringuri şi trei tatami au fost montate în Sala Olimpia pentru una din cele mai mari competiţii de arte marţiale din vestul ţării. Competiţia organizată de Clubul Sportiv Tamashy şi Federaţia Română de Freefight-Kickboxing a strâns peste 150 de sportivi din toate zonele ţării. Au fost prezenţi luptători din diverse stiluri: kickboxing, muay-thai, karate shotokan, karate kyokushin, taekwondo, krav maga, wu shu, wing tsun, box, lupte şi judo.

A fost un eveniment la care nu a lipsit aproape niciun gen de luptă. Sportivii aveau vârste cuprinse între şapte şi 35 de ani. Au venit sportive din Timişoara, Reşiţa, Lugoj, Deva, Oradea, Salonta, Braşov şi Bucureşti. Aş vrea să organizez mai des asemenea evenimente, însă este destul de greu din lipsa unei săli libere”, a spus Alin Dubleş, organizatorul evenimentului.



Vezi galerie foto de la gală


Gala K1 până la miezul nopţii

Cel mai aşteptat eveniment a fost gala K1, unde cei mai buni luptători din Timişoara au avut de înfruntat un adversar pe măsură. Au fost 11 meciuri plus patru lupte de încăzire. Primii care au urcat pe scenă au fost două timişorence: Szuck Andreea şi Szasz Timea. După trei reprize echilibrate, arbitri au desemnat-o învingătoare la puncte pe Szasz Timea. A urmat victoria lui Marius Tolea în faţa reşiţeanului Florin Dănilă, la K1.  Un alt meci interesant s-a disputant în sistemul Mix Martial Art (MMA), între timişoreanul Sergiu Maxim şi orădeanul Marinel Toma. Regulamentul acestui sport permite lovituri variate atât în lupta din picioare, cât şi cea de la podea. Într-un final, arbitrii au fost nevoiţi să întreruptă meciul din cauza unei accidentări suferite de Toma.



Au urmat mai multe meciuri în sistem K1. Cristian Budoş, de la Universitatea Timişoara a câştigat la puncte în faţa lugojeanului Laurenţiu Bădiceanu, Viorel Mărginean de la Gherla l-a învins pe Alexandru Neag, timişoreanul părăsit ringul însângerat. Un alt sportiv din Gherla, Izidor Bunea, l-a învins pe fostul boxer Adrian Covaci, la categoria supergrea.


Gala K1 Gala K1 Gala K1

Vlad "Dracul" l-a bătut pe Raul Szekely

Meciul serii a avut loc între timişoreanul Raul Szekely şi bucureşteanul Vlad Dracul. Sportivul de la clului Fight Club Miki a avut în faţă un adversar obişnuit cu luptele de K1, care vine de la clubul Tai Shin Do Gym Bucureşti. Raul Szekely, care cu o zi în urmă a câştigat o competiţie de box la Memorialul Revoluţiei, a arătat o formă bună şi s-a ridicat în multe momente la valoarea adversarului său. În final, arbitri au cerut o rundă de departajare, la care Szekely nu a mai putut participa acuzând o lovitură.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite