Bătaie între elevi în faţa sediului Poliţiei din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violenţele în rândul elevilor din România sunt din ce în ce mai dese. Poliţiştii locali din Timişoara au prins doi tineri de 17 ani care au bătut un alt elev de vârsta lor.

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Intervenţie Rapidă, care se aflau în patrulare, au fost alertaţi de cetăţeni după o bătaie care a avut loc în staţia de firobuz de la Complexul Dracula. Mai exact, doi tineri au luat la bătaie un elev, după care au fugit. Au fost însă reţinuţi de poliţiştii locali. În urma legitimării s-a stabilit că aceştia se numesc Fabian S., de 17 ani, din Timişoara şi Gabriel A, tot de 17 ani, cu domiciliul în Sânmihaiul Român, şi sunt elevi.

Unul dintre ei l-a lovit cu palmele şi pumnii, după cum au declarat martorii, pe Alin D., tot de 17 ani, din Timişoara, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului a fost chemată şi o ambulanţă, care a transportat victima la spital.

Bătăuşii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Intersesant este că bătaia a avut loc chiar vizavi de sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite