Bastionul din Timişoara va fi terminat în sfârşit în septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Bastion au început în 2008 şi ar fi trebuit să fie gata încă de anul trecut, dar recepţia lucrărilor s-a amânat de fiecare dată. „Au fost motive obiective şi subiective”, explica preşedintele Constantin Ostaficiuc amânările. Potrivit www.agenda.ro, de data aceasta lucrările se vor finaliza în sfârşit.

Reprezentnţii Consiliului Judeţean Timiş susţin că lucrările la Bastion sunt realizate în proporţie de 85 la sută, iar termenul de finalizare este fixat pentru sfârşitul lunii septembrie. „Se lucrează în principal la finisajele de la corpul din curtea Bastionului şi la amenajări exterioare, parcări şi spaţii verzi”, a spus purtătotul de cuvânt al CJT, Jana Lavrits pentru sursa citată.

La finalizarea proiectului, Bastionul va găzdui spaţii cafenele, dar şi o zonă unde vor putea fi organizate expoziţii de artă. Valoarea lucrărilor la Bastionul Cetate se ridică la aproape 10 milioane de euro, dintre care cinci milioane sunt bani europeni, iar restul sunt de la bugetul de stat, CJT şi Primăria Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite