Baştanul Ionelaş, în vizită la un director important din primărie, înainte de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, a fost reţinut de procurori miercuri în jurul prânzului, iar până seara a fost arestat. Cu o zi înainte acesta l-a căutat la primărie pe şeful Direcţiei de Patrimoniu, Nicuşor Miuţ. Eforturile lui Ionelaş au fost însă zadarnice. Şeful de la Patrimoniu nu l-a primit în birou.

Marţea este zi de audienţe la Primăria Timişoara. Surse importante din primărie au spus că baştanul Ionelaş a încercat în urmă cu o săptămână să intre în audienţă la şeful de la Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, însă acesta l-a refuzat. Scena s-a petrecut cu o zi înainte de arestarea lui Cârpaci. Nicuşor Miuţ a confirmat că Ionelaş a bătut pe la uşile sale. „Nu era programat pentru audienţe. Eu primesc pe oricine dacă este înscris în audienţă”, a spus Nicuşor Miuţ. Acesta a mai spus că primeşte uneori cetăţeni şi peste programări, însă de acest privilegiu nu se bucură şi Ionelaş.

Ionelaş nu vorbeşte

În această săptămână se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie recursul la decizia de arestare a lui Ionelaş Cârpaci. Avocatul baştanului, Constantin Dinescu a spus că „geambaşul” a declarat tot ce avea de spus. „Nu are ce vorbi. Sunt visele procurorilor că privat de libertate el începe să vorbească. Alţii sunt cei care au ce vorbi”, a spus Constantin Dinescu.

Boschetarul-pion a fost arestat

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara l-au arestat la cererea procurorilor şi pe maghiarul Barabas Pal, boschetarul luat din canal şi făcut proprietar pe terenul primăriei. Terenul a fost vândut de Barabas Pal lui Crăciun Cârpaci, iar Crăciun l-a mandatat la biroul notarului Safta Criste pe Ionelaş Cârpaci să vândă terenul. După emiterea unui mandat european de arestare, Barabas Pal poate fi adus în arest.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite