Băsescu și Boc plimbați cu sicriul prin centrul Timișoarei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele din Piața Victoriei nu mai interesează aproape pe nimeni. Doar o mână de oameni s-au adunat în cea de a 14-a zi, în fața Operei din Timișoara. Pentru a atrage atenția, manifestanții au simulat o înmormântare.

Un grup de manifestanții, care au ieșit și joi seara în Piața Victoriei, au încercat să atragă atenția într-un mod aparate. Ei și-au făcut apariția în centrul orașului cu un sicriu în care era așezată o păpușă cu două fețe care îi reprezentau pe Băsescu și Boc. Protestatarii au pregătit o procesiune funerară în toată regula, cu lumânări, colivă, cruci, tămâie, preot și o bocitoare.



GALERIE FOTO

image

Cortegiul a plecat spre Catedrală, însă la jumătatea drumului au fost convinși de liderii protestatarilor de la Operă să renunțe la marș și să se întoarcă la locurile lor, unde au autorizație, pentru a nu risca amenzi. “Ar fi bine să nu facem miștocăreli ieftine. Manifestările și revendicările noastre sunt serioase. Nu e cazul să fim ridicoli. Dacă veți continua marșul o faceți pe barba voastră”, a spus unul din manifestanți. Până la urmă, s-a renunțat la ideea de a ajunge la Catedrală, iar sicriul a fost readus în fața Operei.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite