Baschetbaliştii timişoreni sunt campioni naţionali la juniori sub 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Tiberiu Ondreicovics de la CSŞ Bega Timişoara s-au impus fără probleme în finală în faţa celor de la LPS CSŞ Bihorul Oradea, 78-53, şi au dedicat victoria lui Mircea Albu, antrenorul trecut în nefiinţă acum o lună, chiar înainte ca echipa sa (juniori U20) să câştige titlul naţional.

Turneul final disputat la Timişoara nu a avut istoric, gazdele de la CSŞ Bega impunându-se fără drept de apel. Finala cu LPS Oradea a fost a fost echilibrată doar în primele minute, până la scorul de 11-11, după care bănăţenii au dominat într-o manieră categorică. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Olah, cu 24 de puncte, Filip cu 19 şi Petrior cu 17 puncte.

Finala mică a fost câştigată de CS Phoennix Galaţi, care a învins cu 82-70 CSŞ Viitorul Mobitelco Cluj. MVP-ul turneului a fost declarat, în urma voturilor antrenorilor celor opt echipe participante, timişoreanul Gabriel Toth, care în finală a reuşit patru puncte, trei pase decisive şi nu mai puţin de 12 recuperări.

"Îi felicit pe băieţi, însă mă aşteptam la o replică mai puternică din partea adversarului. Probabil orădenii au fost obosiţi, pentru că au dat totul în meciul cu Cluj de ieri. Dedicăm reuşita acestui turneu lui Mircea Albu", a spus la final antrenorul Tiberiu Ondreicovics. În ultima lună, Timişoara a dominat competiţiile de baschet juvenil: băieţii au câştigat titlul naţional la U20 şi U18, în timp ce fetele au ieşit vicecampioane la U18. Urmează şi alte competiţii, la categorii de vârstă mai mici, unde CSŞ Bega ţinteşte trofee.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite