Baschetbaliştii de la Municipal Elba sunt primii care intră în competiţie în noul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la BCM Elba vor juca, marţi, în Sala "Constantin Jude", meciul decisiv din grupa Ligii Europei Centrale cu austriecii de la Arkadia Traischirken.

Jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevici vor juca marţi, 5 ianuarie, ultimul meci din cadrul grupelor Ligii Central Europene de Baschet. Adversara „Leilor” din Banat sunt austriecii de la Arkadia Traiskirchen. Clubul timişorean a încercat amânarea acestei partide însă au fost refuzaţi de oficialii Ligii Europei Centrale. De altfel, baschetbaliştii nu au avut parte de prea multă vacanţă de iarnă. Aceştia au avut liber din partea conducerii doar pe 31 dcembrie şi 1 ianuarie.

Sârbii în prag de sârbătoare

Partida cu Arkadia este programată cu o seară înainte de Ajunul Crăciunului sârbesc, ceea ce îi nemulţumeşte pe gazde. Este cunoscut faptul că în echipa BCM Elba, majoritatea jucătorilor sunt de origine sârbă. Velicikovic, Djambici, Pesici, Markovici şi Grubisici sunt cei cinci jucători, la care se adaugă principalul Dragan Petricevici, delegatul Goran Damjanovici, cât şi directorul de marketing, Mladen Galovici.

Victorie la 23 de puncte

Meciul cu Arkadia Traiskirchen se va disputa marţi, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”. Timişornii au nevoie de victorie la peste 23 de puncte pentru a spera la o calificare în Final Four. În primul meci din grupă, BCM Elba a trecut de Marso Vagep Nyiregyhaza (96-81), a pierdut apoi la Traiskirchen (69-71) şi la Nyiregyhaza cu 58-76.



Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite