Baschetbaliştii timişoreni au ieşit la deszăpezit curtea unei grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii baschetbalişti au făcut antrenament cu lopata
Tinerii baschetbalişti au făcut antrenament cu lopata

Jucătorii echipei BC 2 Timişoara, alături de juniorii de la CSS Bega, au pus mâna pe lopeţi şi au ajutat la deszăpezirea unei grădiniţe din cartierul Circumvalaţiunii

Baschetbaliştii care evoluează în liga secundă au răspuns iniţiativei Federaţiei Române de Baschet, care a îndemnat cluburile din primele două eşaloane să fie solidare cu autoritărţile în acţiunea de deszăpezire. Astfel, alături de echipele din Cluj, Ploieşti, Bucureşti şi Târgu Jiu, şi jucătorii de la BC 2 Timişoara, alături de juniorii clubului CSS Bega, au pus mâna pe lopeţi. Tinerii supravegheaţi de antrenorii Tiberiu Ondreikovics şi Mihai Bolcu au ales să cureţe curtea grădiniţei nr.36, din cartierul Circumvalaţiunii.

„Ideea a venit din partea federaţiei care a a anunţat astfel de actiuni la nivel naţional. Aveam de ales între a deszăpezi o sală de sport sau o gradiniţă. Am decis să venim la acestă grădiniţă şi pentru că este lângă şcoala noastră, dar şi pentru că ştiam că au mare nevoie de ajutor. Sunt foarte bucuros de ce am realizat, pentru că aceşti copii au făcut în 40 de minute o treabă pe care autorităţile locale probabil ar fi făcut-o în 2-3-4 ore", a declarat antrenorul de la CSS Bega, Tiberiu Ondreikovics.



GALERIE FOTO

“Baschetul românesc va fi un exemplu de unitate în lupta cu natura. De asemenea, Federaţia Română de Baschet va distribui în zonele calamitate alimente şi apă în valoare de 20.000 lei. Produsele vor pleca din Bucureşti miercuri dimineţa prin intermediul Jandarmeriei”, a declarat Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet.

Tinerii baschetbaliştii au făcut antrenamente fizice cu lopata
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite