Baschetbaliștii de la BC Timișoara au zdrobit echipa șefului de la RTV GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui Predrag Badjnarevici au zdrobit ex-campioana CSU Ploiești cu 91-65, în sferturile de finală ale Cupei României. Returul va avea loc marți, 10 ianuarie, de la ora 18.45, la Brazi.

BC Timișoara a făcut instrucție cu CSU Ploiești, echipă patronată de Sebastian Ghiță, noul proprietar al postului RTV, după scindarea de Realitatea TV. De altfel, jucătorii ploieșteni evoluează cu numele televiziunii inscripționat pe tricouri.



GALERIE FOTO

În fața a 2.000 de spectatori care au umplut sala “Constantin Jude”, jucătorii lui Predrag Badjnarevici au avut la pauza mare 15 puncte avans, 45-30, iar la revenirea de la vestiare și-au majorat diferența, pentru a avea un retur liniștit. Avantajul de 26 de puncte (91-65) oferă bănățenilor prima șansă pentru calificarea în play-off-ul Cupei României.

Cei mai buni marcatori pentru BC Timișoara în meciul de aseară au fost: Popescu 25, Archie 20 de puncte și Cuic 17 puncte. Nou venitul Sime Spralja nu a fost înscris pe foaia de arbitraj, în vreme ce ploieștenii i-au avut în teren pe ambii jucători transferați în această iarnă, Hargrove și Santana.

image

Returul va avea loc marți, 10 ianuarie, de la ora 18.45, la Brazi.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite