Baschetbaliștii de la BC Timișoara s-au mutat la Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliștii lui Badjnarevici se concentrează pentru meciurile amicale
Baschetbaliștii lui Badjnarevici se concentrează pentru meciurile amicale

Ca în vara lui 2011, baschetbaliștii de la BC Timișoara fac un stagiu de meciuri amicale şi antrenamente în Capitala Serbiei, Belgrad.

Jucătorii pregătiți de Predrag Badjnarevici au plecat în această dimineață spre Serbia, unde vor avea loc cinci partide de verificare.
„Vreau să văd cum arată echipa la joc. Cu începere de marţi disputăm cinci meciuri amicale şi, de asemenea, continuăm programul de antrenamente. Voi urmări adaptarea jucătorilor noi, ceea ce trebuie schimbat şi sper să ajungem la un nivel de joc ridicat, pentru că sezonul viitor vor fi şase, şapte, poate chiat opt echipe puternice, periculoase, care se vor bate la primele locuri. Încă nu se pune problema de a contura un prim cinci. Mai avem timp, pentru că în luna septembrie jucăm multe meciuri amicale”, a spus Predrag Badnjarevic.

Jucătorii Leilor din Banat se bucură că vor avea ocazia să joace câteva meciuri amicale împotriva unor echipe dintr-o țară unde baschetul are tradiție. Printre adversarii timișorenilor se află și campioana Macedoniei, MZT Skopje.

“Cel mai important pentru noi este să ne găsim ritmul, să intrăm în formă și să facem meciuri cât mai bune, să trecem peste perioada de pregătire fără accidentări. Pentru orice echipă este bine să aibă cât mai multe meciuri de pregătire cu echipe de calibru, pentru că aşa vezi unde sunt minusurile şi plusurile tale. Ne simţim obosiţi, am alergat foarte mult zilele astea, ne-am pregătit foarte mult, dar va mai dura puţin până ajunge într-o formă bună
”, a declarat Andrei Căpuşan.

Programul meciurilor din Serbia a fost definitivat. Prima partidă va avea loc marți, iar ultima chiar în ziua când se încheie stagiul:

Marți, 28 august, cu Vizura Smederevo, locul al XII-lea în prima ligă sârbă

Joi, 30 august, cu Mega Vizura Belgrad (locul VI în Serbia)

Sâmbătă, 1 septembrie cu Tamiş Pancevo (locul X în precedenta ediţie)

Marți, 4 septembrie, cu MZT Skopje, campioana Macedoniei

Vineri, 7 septembrie, cu Metalac Valjevo (locul XV în Serbia)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite