Baschetbaliștii de la BC Timișoara la un pas de finala campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Leii din Banat” vor încerca să pătrundă în finala campionatului național de baschet. BC Timișoara joacă, de la ora 20.00, la Cluj, cu Universitatea Mobitelco

Alb-violeţii au câştigat primele două partide, jucate la Timişoara, însă tehnicianul Predrag Badjnarevici avertizează că disputa este departe de a fi decisă.

Seria nu este încheiată, chiar dacă avem avantaj de 2-0. Ştim unde mergem, împotriva cui jucăm şi ce atmosferă va fi în sala de la Cluj. Ne pregătim să le răspundem prin joc şi să găsim o modalitate de a învinge şi acolo, deşi nu va fi uşor, însă am demonstrat că-i putem depăşi.
Jucătorii au înţeles că au făcut până acum un rezultat bun, dar şi că munca lor nu este finalizată, pentru că evoluăm împotriva unei formaţii valoroase, campioana de anul trecut. Ştim că publicul va pune presiune asupra noastră, dar presiune va fi şi asupra lor
”, a declarat Badjnarevici.

Meciul al treilea al semifinalei va avea loc în această seară, de la ora 20.00, în sala Horia Demian, iar dacă este cazul partida a patra se va juca duminică, tot la Cluj.

“Primele două meciuri au arătat că Timişoara are o echipă solidă, joacă un baschet bun, o echipă care a beneficiat de procentaje foarte bune la aruncări. Sunt convins că, dacă fanii vor fi în numar mare şi ne vor sustine, baietii vor da ce este mai bun din ei si avem sanse mari sa câştigam meciurile de acasa. Nu va fi usor. Cine va avea tăria de caracter, disciplina interioară, calmul necesar va câştiga”, a spus Marcel Țenter, tehnicianul celor de la Cluj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite