Baschet Club Timişoara rămâne cu 0 puncte şi după meciul cu Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Timişoara continuă să fie o umbră a echipei din sezonul trecut. Bănăţenii rămân fără victorie în campionat, după ce au pierdut, aseară, în Sala Constantin Jude", meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 79-82.

Cu jucători transferaţi cu mare tam-tam, cu banii la zi şi cu o nouă imagine, „Leii din Banat” se dovedesc a fi deocamdată doar "motani". După înfrângerea usturătoare din prima etapă, de la Tg. Mureş, elevii lui Dragan Petricevici au pierdut şi cel de-al doilea meci din campionat, cu Gaz Metan Mediaş, cu 79-82. Partida din Sala „Constantin Jude” a fost extrem de disputată, iar finalul a fost deschis oricărui scor.

Oaspeţii, fără fostul „leu” Uros Velicikovici, rămas acasă din cauza uunei răceli, au condus în sfertul doi şi cu 14 puncte diferenţă, iar la pauza mare avantajul lor a fost de nouă puncte.

Au luat doar sferetul trei


Sfertul trei a fost câştigat de BC Timişoara, iar la începutul actului decisiv gazdele conducearu cu patru puncte, 72-66. Sibienii revin însă în meci, preiau conducerea şi câştigă cu 79-82.
Pur şi simplu am avut şansa victoriei, la fel ca şi Mediaşul. De la bun început au demonstrat că au venit să învingă la Timişoara, şi noi am avut şansa noastră, dar greşelile au fost suficiente spre final, foarte vizibile din partea tuturor culorilor echipamentelor, dacă pot să mă exprim aşa. Trebuie să cautăm victorii în deplasare şi să ne consolăm cu ideea că acest campionat este unul foarte lung şi că avem timp şi să învingem”, a declarat Dragan Petricevici.

Cel mai bun jucător din tabăra bănăţeană a fost Dan Păltinişanu, care a marcat 31 de puncte şi a avut 14 recuperări. Pentru Mediaş, cel mai prolific marcator a fost Howell cu 17 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite