Bărbatul care a vrut să „cumpere” un poliţist cu mii de euro îl acuză pe omul legii că i-a hărţuit sexual soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„A umblat după soţia mea, pe care a stresat-o, a hărţuit-o sexual" - susţine un bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, chiar despre poliţistul pe care a vrut să îl „cumpere" cu 3.000 de euro.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, Mircea Marius Munteanu, de 34 de ani, din Jimbolia, a vrut să plătească un poliţist cu 3.000 de euro pentru a nu i se întocmi proces verbal de constatare unei sârboaice prinse cu o cantitate importantă de ţigări de contrabandă. Kusic Slobodanka a fost depistată în iulie 2010, transportând într-un Audi peste 10.000 de pachete de ţigări de la sârbi. Anchetatorii au stabilit că Mircea Marius Munteanu se afla cu maşina în faţa femeii şi imediat după ce a observat că aceasta a fost trasă pe dreapta, s-a întors şi i-a propus agentului Ioan Sorin Cristea să accepte suma de 3.000 de euro pentru a nu îi face sârboaicei proces verbal de constatare şi pentru a nu confisca ţigările. Poliţistul nu a acceptat oferta şi l-a denunţat pe Mircea Marius Munteanu.

Ulterior, Mircea Marius Munteanu nu a mai recunoscut nimic şi a susţinut că în seara respectivă se afla în maşină împreună cu soţia sa şi cu un prieten, iar poliţistul cu pricina i-a cerut să îi fie martor asistent. Bărbatul acuzat de dare de mită mai susţine şi că nu o cunoaşte pe Kusic Slobodanka şi că nu a oferit niciun ban pentru a o scăpa pe aceasta de probleme. Mai mult decât atât, Mircea Marius Munteanu susţine că poliţistul care îl acuză de dare de mită ar avea ceva cu soţia lui. "Cu prilejul confruntării dintre Ioan Sorin Cristea şi Mircea Marius Munteanu, acesta din urmă a declarat că se află în relaţii de duşmănie cu martorul deoarece acesta a "umblat după soţia mea, pe care a stresat-o, a hărţuit-o sexual", aspect confirmat de Stela Munteanu, care a precizat că aceste incidente au avut loc cu mulţi ani în urmă, iar de atunci nu au mai fost probleme", au precizat procurorii în rechizitoriul întocmit.

Kusic Slobodanka, femeia pe care, potrivit anchetatorilor, ar fi vrut să o apere Mircea Marius Munteanu, este prima persoană arestată în Timiş pentru contrabandă cu ţigări, după ce Guvernul a modificat legislaţia privind combaterea evaziunii fiscale. Femeia a fost depistată în noaptea de 17 spre 18 iulie 2010, pe drumul care leagă Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia de localitate, având în autoturism cantitatea de 10.548 de pachete de ţigări, în valoare de peste 44.548 de lei. Potrivit procurorilor, prejudiciul creat bugetului statului prin introducerea în ţară a ţigărilor este de aproape 120.000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite