Bărbat scos din Gara de Nord din Timişoara în gerul năprasnic şi lăsat să moară ca un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani a murit azi-noapte în gerul năprasnic după ce agenţii firmei de pază ce asigură protecţia Gării de Nord l-au scos pe omul străzii din sala de aşteptare. Bărbatul a fost găsit mort şi îngheţat bocnă de ceilalţi oamenii ai străzii. El mai fusese internat la spital cu doar 24 de ore înainte să moară.

VIDEO Povestea timişoreanului care supravieţuieşte în stradă, pe ger năpraznic de - 15 grade, fără un ban în buzunar

Bărbatul fusese preluat de ambulanţă cu 24 de ore în urmă după ce i s-a făcut rău în urma consumului de alcool. Medicii de la Spitalul Judeţean din Timişoara au decis să îl ţină pe bărbat internat mai multe ore, chiar dacă victima părea să se simtă mai bine. L-au ţinut pe om până s-a încălzit, i-au dat de mâncare şi de băut, după care omul străzii s-a reîntors în gară.

Pentru că în Timişoara există un singur adăpost pentru boschetari, care mai mereu este plin, bărbatul de 52 de ani a încercat să adoarmă în sala de aşteptare a Gării de Nord. A reuşit să aţipească câteva minute, până agenţii de pază l-au dat afară pe om şi l-au trimis în gerul nemilos.

Moartea lui Pielosu, text dedicat lui Daniel, boschetarul devean dispărut prematur

Omul a încercat să adoarmă lângă un chioş de ziare, dar victima nu a rezistat frigului. El a fost găsit mort de ceilalţi oameni ai străzii. Era îngheţat bocnă şi acoperit cu câteva pagini de ziar. Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul bărbatului.

image

Se pare că omul era din Turda, dar trăia de mai multă vreme la Timişoara. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

EXEMPLU: Există şi oameni ai străzii care au găsit soluţia supravieţuirii pe gerul năpraznic

Oamenii străzii din Timişoara oferă zilele acestea o lecţie greu de înţeles pentru autorităţi şi trecători. Fără casă, masă şi un loc de muncă stabil, oamenii străzii şi-au pus la punct strategii pentru a supravieţuii celor trei luni de iarnă.




Abandonat de părinţi, Marian Valentin, în vârstă de 18 ani, s-a trezit singur, în stradă. A stat mai mulţi în diverse cămine ce aparţin de Protecţia Copilului Timiş, însă de curând a împlinit vârsta la care statul român îşi retrage orice sprijin. Şi-a luat puţinele lucruri pe care le are şi s-a mutat la Gara de Est din Timişoara. Mereu a fost curios să afle de ce l-au abandonat părinţii, însă a trecut peste dilemele pe care până acum nimeni nu a reuşit să le explice.
Citeşte aici povestea completă a lui Marian


Marian Valentin a învăţat să supravieţuiească iernii Marian Valentin a învăţat să supravieţuiească iernii

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite