Bărbat găsit tranşat la groapa de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariţia unui cadavru ciopârţit printre gunoaiele din groapa de resturi a municipiului Lugoj a pus pe jar Poliţia Timiş. Descoperirea macabră a fost făcută de un grup de persoane care trăiesc cotrobăind prin gunoaie. Ei au observat că mai mulţi câini vagabonzi trag de un sac de plastic în care se află ceva. Când s-au uitat mai de aproape au avut un şoc. În sac se afla cadavrul unui bărbat decapitat şi fără mâini şi picioar

Până la închiderea ediţiei, anchetatorii nu au reuşit să stabilească identitatea persoanei respective. Poliţiştii au stabilit că maşina care a adus lotul de gunoi în care era cadavrul a fost umplută cu resturile de la Spitalul Municipal Lugoj, ancheta fiind extinsă la unitatea medicală. Pentru a elimina orice posibilitate ca mortul să fie una dintre persoanele care au fost internate, conducerea Spitalului Municipal din Lugoj a ordonat realizarea unui inventar al bolnavilor.

Chiar lângă pubelele unităţii medicale se află aripa de psihiatrie, iar oamenii legii verifică dacă nu s-a comis o crimă.Surse apropiate anchetei au confirmat că paznicul de la groapa de gunoi a oraşului Lugoj Poliţia a anunţat găsirea cadavrului. Există presupunerea că trupul ciopârţit a fost aruncat la un tomberon în municipiul Lugoj şi adus la groapa de gunoi de o maşină a salubrităţii. „Este vorba de un bărbat neidentificat. Cel mai probabil, în acest moment al anchetei, se presupune că a fost adus la groapa de gunoi de o maşină utilitară a serviciului de salubritate", a spus Marinela Hotico, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite