Bărbat găsit mort de trecători într-o toaletă publică din Complexul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit, cel mai probabil, din cauza frigului
Bărbatul a murit, cel mai probabil, din cauza frigului

Un bărbat a fost găsit mort, azi dimineaţă, într-o toaletă publică din faţa liceului „Ion Vidu" din Timişoara. Bărbatul avea 58 de ani şi a murit din cauza frigului, el fiind găsit la câteva ore bune de la deces.

Decesul timişoreanului a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112 în jurul orei 9.40 de către un cetăţean care trecea prin zonă. Asupra bărbatului au fost găsite acte de identitate şi un cupon. Medicul legist aflat la faţa locului a stabilit că victima nu prezintă urme de violenţă, ci doar câteva zgârieturi uşoare la nivelul mâinilor. Criminaliştii au confirmat decesul bărbatului, însă nu pot spune cu certitudine motivul morţii, astfel că urmează să cerceteze mai multe ipoteze. Bărbatul avea pusă o haină sub cap pe post de pernă pentru a dormi.



„După ce vor fi anunţate rudele bărbatului, se vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii", a declarat, pentru Adevărul de seară Timişoara, Marinela Hotico, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

FOTO: Arhiva



Martorii oculari le-au spus anchetatorilor că bărbatul găsit mort era om al străzii şi îşi petrecea zilele şi nopţile dormind în faţa căminelor studenţeşti din campusul universitar. „În multe nopţi îl vedeam dormind pe bancă sau chiar pe scările căminului. Era de-al casei, când aveam ocazia îi dădeam câte ceva de mâncare", a spus unul dintre martorii oculari.

Poliţiştii continuă cercetările.

Stampila proiect
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite