Banca îl urmăreşte şi după moarte pe poliţistul împuşcat de spărgătorii de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura primeşte în continuare mesaje de la bancă pe telefonul soţului ei omorât în misiune
Laura primeşte în continuare mesaje de la bancă pe telefonul soţului ei omorât în misiune

Laura Sîrbu, văduva poliţistului împuşcat, a rămas fără soţul care era singurul întreţinător al familiei, cu o fetiţă de şase ani şi îngropată în datorii. Tânăra este obligată să plătească un credit de 10.000 de euro, contractat de soţ cu un an înainte de a muri. Banca refuză să îi dea femeii un desfăşurător pentru a vedea dacă soţul ei plătea asigurare de viaţă, cât din credit mai trebuie returnat şi care

Laura Sârbu trăieşte o dramă greu de imaginat. Pe lângă faptul că şi-a pierdut soţul de numai 38 de ani şi a rămas singură cu o fetiţă de şase ani în întreţinere, femeia trebuie să achite acum un credit de 10.000 de euro, contractat de soţul ei cu un an înainte de a muri. „El niciodată nu a avut restanţe, mereu a plătit la timp. O să mă constitui parte civilă în proces, să plătească cine l-a omorât”, a spus Laura Sârbu.

Femeia a mai spus că în mod normal ar trebui ca restanţa de credit să fie acoperită din asigurarea de viaţă, dar nu reuşeşte să obţină de la bancă documentele prin care poate să vadă care este suma de plată şi dacă soţul plătea sau nu asigurare de viaţă. „Au spus că problema este rezolvată, dar nu primesc nicio hârtie. Primeşte pe telefonul lui într-una mesaje să plătească, deşi am depus dosarul de deces”, a mai spus femeia.


Laura Sîrbu
Laura Sîrbu 2

Citeşte mâine prin ce situaţii trece femeia şi care sunt procedurile de obţinere a informaţiilor în astfel de situaţii, în Adevărul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite