Bănăţenii sunt consecvenţi: un nou baschetbalist sârb la BCM Elba Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici, antrenor BCM Elba Timişoara
Dragan Petricevici, antrenor BCM Elba Timişoara

Echipa aflată pe locul şapte în Divizia A a făcut un singur transfer în scurta pauză de iarnă. Sârbul Nikola Beloica a fost cooptat odată cu reunirea echipei în lotul timişorean, în timp ce americano-maghiarul Mark Mate a părăsit BCM Elba.

Antrenorul Dragan Petricevici crede că noul jucător va aduce cu timpul un plus de valoare echipei. "Nu am reuşit să aducem schimbări majore în lot, am adus un singur jucător. Este vorba despre Nikola Beloica, un sârb care va înlocui în lot un alt străin, pe Mark Mate. Nikola este un jucător mai competitiv decât Mark, însă a venit abia de două zile, nu pune încă în pericol locul străinilor din primul cinci. Va juca, probabil, câteva minute, şi e bine că avem opţiuni pentru campionat, în cazul în care, Doamne fereşte, apar accidentări", a declarat tehnicianul echipei timişorene.

Mâine, de la ora 18, BCM Elba Timişoara primeşte vizita austriecilor de la Arkadia Treiskirchen. Pentru a spera la calificare, bănăţenii trebuie să câştige la peste 20 de puncte diferenţă şi să spere într-o victorie a a Arkadiei în partida cu Nyiregyhaza.

"Greu de spus dacă echipa e în formă, pentru că am avut o pauză competiţională începând cu 15 decembrie, aproape o lună fără niciun meci. Cel mai important este faptul că echipa este sănătoasă, după problemele cu gripa din decembrie, iar toţi jucătorii sunt apţi pentru antrenamente şi pentru jocuri. Arkadia are avantajul că nu s-a întrerupt campionatul în Austria, chiar ieri au jucat un meci", a spus Dragan Petricevici.

Antrenorul timişorenilor cere sprijinul publicului pentru partida de mâine. "Arkadia este o echipă foarte greu de învins, cu atât mai mult la o diferenţă mare. Avem nevoie de ajutorul suporterilor", a declarat Petricevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite