Timişoara: Bănăţenii sunt îngroziţi de accidentul cu şase morţi provocat de vitezomanul ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Bănăţenii sunt îngroziţi de accidentul cu şase morţi provocat de vitezomanul ucigaş
Timişoara: Bănăţenii sunt îngroziţi de accidentul cu şase morţi provocat de vitezomanul ucigaş

Cititorii ediţiei electronice a ziarului „Adevărul” şi-au spus părerea pe timisoara.adevarul.ro, în legătură cu accidentul din această săptămână în care şi-au pierdut viaţa şase oameni.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Procurorii au deschis dosarul penal al vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat

Două fete au scăpat, printr-un joc al destinului, din maşina morţii condusă de vitezomanul ucigaş

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător

Instructorul vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat este şocat

Accidentul petrecut marţi pe drumul Timişoara-Reşiţa, dar şi povestea majoretelor moarte în accident pe de o parte, precum şi a muncitorilor care au murit nevinovaţi a stârnit o serie de reacţii în rândul cititorilor care au postat comentarii pe timisoara.adevarul.ro. „Sunt îngrozit de ce se întâmplă pe drumurile din România şi nu neapărat din cauza drumurilor. Acest şofer a luat viaţa a şase persoane care aveau viaţa înainte. La ce înstăriţi sunt părinţii lui cu siguranţă că va scăpa de închisoare pentru că aşa este în ţărişoara noastră”, a spus tvl pe www.adevarul.ro.

Neîncredere în Justiţie

Cititorii sunt dezamăgiţi şi de Justiţie şi nu au încredere că acest caz va fi rezolvat corect. „Să curmi şase vieţi, dintre care două la 18 ani este teribil. E trist că justiţia nu îşi face treaba. Să ne gândim numai că el este un puşti, probabil răsfăţat, vitezoman, teribilist, care a făcut pe grozavul şi că acum el însuşi şi-ar fi dorit să fi murit decât să trăiască iadul pe care îl trăieşte. Aste este o pedeapsă mai mare de la Dumnezeu”, a spus şi Ciprian.

Apărătorii lui Claudiu Hauptmann


Unii dintre timişoreni îi iau chiar apărarea lui Claudiu Hauptmann, şoferul care a produs accidentul. „Iubea prea mult fata ca să îşi dorească să o omoare. Toţi anii de puşcărie pe care îi va face nu se vor compara cu chinurile sufletului său. Este un copil. Să nu uităm că toţi am fost copii tineri fără minte”, a spus Eugenia Cârstea pe timisoara.adevarul.ro. Acesteia i-a răspuns însă un alt cititor, revoltat pentru fapta lui Hauptmann. „Aşa este, toţi trecem prin adolescenţă. Câţi au făcut însă aşa ceva? Eu nu mai cunosc niciun caz şi am o vârstă”, a spus cititorul pe timisoara.adevarul.ro.

Pasagerii din Espero, plânşi de prieteni

Printre oamenii din maşina Espero se afla şi un inginer constructor care lucra împreună cu ceilaţi pasageri din maşina sa, care au murit şi ei, la un pod din apropiere. Imediat după producerea accidentului prin zonă a trecut coleg de muncă al bărbaţilor căruia nu-i venea să creadă. „Sunt şocat. Sunt colegi de lucru cu mine”, a spus bărbatul, care nici nu a ştiut că şeful lui este mort. „L-am cunoscut pe nea Mihai, unul dintre pasagerii din Espero. Încă nu îmi vine să cred că s-a dus”, a spus Adrian Vălean pe timisoara.adevarul.ro

Marţi seară, autoturismul Peugeot condus de Claudiu Hauptmann din Timişoara către Reşiţa a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un Daewoo Espero în care erau patru persoane. Acul vitezometrului din maşina condusă de Hauptmann s-a oprit la 130 de km/h. Vitezometrul din maşina Espero indica 50 km/h. Toţi pasagerii din Espero au murit pe loc. Doua fete care erau în maşina condusă de Hauptmann au murit şi ele. Hauptmann şi un prieten al lui sunt internaţi în spital cu oase rupte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite