Timişoara: Bănăţenii pleacă la Stuttgart cu un autocar şi zece microbuze (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Bănăţenii pleacă la Stuttgart cu un autocar şi zece microbuze (SONDAJ)
Timişoara: Bănăţenii pleacă la Stuttgart cu un autocar şi zece microbuze (SONDAJ)

Peste 500 de fani vor încuraja echipa de pe Stadionul “Mercedes Benz“. Suporterii timişoreni mai pot cumpăra bilete doar de la porţile arenei echipei lui Ciprian Marica.

Aproximativ 600 de suporteri timişoreni vor pleca mâine spre Germania, pentru meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, dintre VFB Stuttgart şi “Poli” Timişoara. Fanii au avut la dispoziţie un număr de telefon pentru a comanda biletele. Clubul german a oferit suporterilor români un număr de 2.000 de bilete, la preţul de 27 de euro.

Până ieri s-au vândut în jur de 300 de tichete. VFB Stuttgart a mai dat încă 200 de bilete la preţul cu 16 euro, care au fost epuizate imediat după meciul de la Timişoara. Alte 97 de bilete au fost oferite la sectorul VIP, la preţul de 52 de euro, care, după spusele responsabililor, vor fi epuizate până diseară.

Biletele se ridică azi de la stadion

Suporterii din ţară vor putea să îşi ridice biletele de la stadionul “Dan Păltinişanu” pe toată durata zilei de azi. Fanii care ajung în Germania vor putea achiziţiona biletele de la o casierie specială situată la Stadionul “Gottlieb-Daimler”, din Stuttgart, în cursul zilei de marţi.
“Până acum s-au vândut cele 200 de bilete la preţul de16 euro şi încă aproape 300 de bilete din cele 2.000. Mizăm în Germania pe aproximativ 500 de suporteri”, a spus Adrian Sânmărtinean, responsabil cu rezervările biletelor.
Sprijin de la Monchengladbach

Fani din străinătate au bilete la Stuttgart

Plecarea spre Stuttgart al suporterilor se va face marţi, de la ora 18.00, din obişnuitul loc de la Catedrală. Timişorenii au închiriat deocamdată un autocar şi zece microbuze, dar la nevoie se pot suplimenta mijloacele de transport. Deplasarea cu autocarul îi costă pe suporteri 45 de euro. Foarte mulţi se vor alătura convoiului şi cu maşini personale. Sosirea la Stuttgart este preconizată pentru miercuri, în jurul orei 12.

Pe lângă suporterii care vin din ţară, ne vom baza la meci şi pe aproximativ 150 de fani din rândul comunităţii românilor din Germania. Sunt mulţi bănăţeni în zona Stuttgart-ului. Sper să fim în jur de 600 de persoane şi să ne comportăm aşa cum ai făcut suporterii lui Stuttgart la Timişoara. Cu siguranţă nu vor fi probleme”, a spus Paul Prodana, unul din liderii galeriei Commando Viola. La meciul de la Stuttgart vor veni şi 50 de fani ai echipei Borusia Monchengladbach. Aceştia au fost alături de timişoreni şi la protestul lor în problema palmaresului. “Noi am afişat un mesaj de mulţumire la meciul cu Sahtor Doneţk”, a spus Paul Prodana.

Care credeţi că va fi rezultatul meciului dintre VfB Stuttgart şi "Poli" Timişoara? Vă puteţi exprima opinia în sondjaul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite