Bănățenii joacă cu trofeul pe masă: BC Timișoara – BCM Pitești, în finala Cupei României la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BC Timișoara - CSM Oradea 77-74
BC Timișoara - CSM Oradea 77-74

Jucătorii pregătiți de Predrag Badjnarevici întâlnesc în această seară, de la ora 19.00, în sala Arena de Baschet, echipa BCM Argeș Pitești GALERIE FOTO

Timișorenii mai au un singur pas până la cucerirea Cupei României, unul din obiectivele trasate de conducerea clubului la începutul sezonului. BC Timișoara va juca în ultimul act al competiției cu echipa BCM Pitești, care a învins, aseară, cu 78-71, CSM București.

Leii din Banat s-au calificat în ultimul act după un meci dramatic, disputant în fața celor de la CSM Oradea. Baschetbaliștii timișoreni au învins echipa bihoreană cu 77-74, după ce la începutul ultimului sfert echipa adversă conducea cu 14 puncte diferență.



GALERIE FOTO

Am arătat caracter și sunt mândru de acești băieți. Le-am spus să nu se oprească deoarce jocul nu s-a terminat încă. Am început să ne mișcăm, să luptăm și am schimbat un pic defensiva. Au fost confuzi la început. Am avut și puțin noroc, dar am câștigat în primul rând datorită inimii mari ale jucătorilor“, a spus antrenorul Predrag Badnjarevici.

Cei mai buni marcatori pentru BC Timișoara au fost Popescu 24 de puncte, Jovanovic 23 de puncte și Archie 20 de puncte.

Partida dintre BC Timișoara și BCM Piteștii va avea loc la Arena de Baschet din cadrul complexului Lia Manoliu din capital, cu începere de la ora 19.00. La ora 16.00 este programat meciul pentru locurile 3-4 dintre CSM Oradea și CSM București.

Echipa bănățeană este susținută în minuscula sală de sport din București de un grup de 15 suporteri, care au făcut deplasarea în capitală cu trenul. Fanii i-au încurajat pe baschetbaliști și pe tot parcursul meciului cu CSM Oradea.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite