Timişoara: De mâine încep înscrierile la facultăţile din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: De mâine încep înscrierile  la facultăţile din Banat
Timişoara: De mâine încep înscrierile la facultăţile din Banat

Cele mai căutate facul-tăţi din Politehnică sunt Construcţiile şi Automa-tizări-Calculatoare.

De mâine, Universitatea Politehnica din Timişoara, dar şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, dau liber la înscrieri. Viitorii studenţi sunt aşteptaţi cu dosarele complete la secretariatele facultăţilor ale căror cursuri vor să le urmeze. Pe lista celor mai căutate facultăţi din Vest se numără Construcţiile şi Automatica.

Prorectorul Viorel Şerban, din cadrul Politehnicii, aminteşte că în urmă cu un an, Ingineria Civilă a fost extrem de căutată, la fel ca şi Facultatea de Automatică şi Calculatoare. În cazul acesteia, profesorii se aşteaptă ca cele mai multe cereri să se îndrepte către Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, dar şi spre Ingineria Sistemelor.

Se caută Farmacia


Foarte căutate sunt şi Arhitectura, Ingineria Autovehiculelor sau Managementul Producţiei şi Transporturilor. „În ultimii ani, la noi s-au căutat şi Limbile Moderne Aplicate. Încercăm să dezvoltăm Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice”, a explicat prorectorul Viorel Şerban.

În cazul Universităţii de Medicină „Victor Babeş”, profesorii se aşteaptă să fie bătaie în primul rând la Facultatea de Farmacie. La învăţământul de scurtă durată, Balneo-Fiziokinetoterapia este atrăgătoare pentru mulţi dintre tineri, la fel ca şi Tehnica dentară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite