Timişoara: „Leii din Banat” au devenit naşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la Municipal Elba au învins echipa Mureş Tg. Mureş cu scorul 89-86. Jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevici au avut meciul în mână, însă au cedat iniţiativa pe finalul meciului.

Baschetbaliştii de la BCM Elba au revenit în faţa publicului propriu pentru meciul din etapa a IX-a a Diviziei A. Adversara a fost Mureş Tg. Mureş, cei cu care bănăţenii şi-au disputat accederea în Final-Four-ul Cupei României. Miercuri, în Ardeal, jucătorii de la Mureş au câştigat returul cu Elba, însă au ratat calificarea din cauza coşaverajului favorabil echipei lui Petricevici.

După ce i-au eliminat din sferturile Cupei, “Leii din Banat” i-au bătut încă o dată pe mureşeni, chiar dacă suporterii au urmărit cu emoţie ultimele minute al meciului.

Timişorenii au intrat hotărâţi pe teren, iar după primul sfert tabela de la “Olimpia” arăta 23-18. În sfertul doi, au urmat cinci minute în care oaspeţii nu au marcat niciun coş, astfel că BCM Elba s-a distanţat la 14 puncte: 32-18. Timişorenii au intrat la cabine pentru pauza mare cu scorul de 48-33, iar nimeni nu mai credea că “leii” vor mai avea emoţii în acest meci. Mai ales că la finalul actului trei conduceau cu 69-51.

Final dezastruos pentru Elba

Văzându-se cu sacii în căruţă, Dragan Petricevici i-a aruncat în luptă pe tinerii jucători de pe bancă. Nesusţinuţi de coechipieri, Cătălin Petrişor şi Alexandru Mihuţ s-au pierdut în faţa adversarilor, care şi-au permis să revină în joc. Jucătorii lui Audrius Prakuraitis au câştigat ultimul sfert cu 35-20, însă nu a fost suficient pentru victoria finală.

De acum, în toate meciurile vom învinge greu. Asta e realitatea. Am avut şi 18 puncte. Nu îmi explic de ce am căzut aşa tare pe final. Djambici şi Grubisici, jucători care au fost aduşi să ducă greul, au avut numeroase greşeli. Tinerii sunt victime colaterale, că nu avem o bancă mai lungă”, a declarat Dragan Petricevici.

Cel mai bun jucător de la BCM Elba a fost Uroş Velicikovici, care a marcat 28 de puncte. Acesta a fost urmat de Miloş Pesici, 19 puncte şi Dan Păltinişanu, 13 puncte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite