Timişoara: "Leii din Banat" au câştigat primul trofeu din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Leii din Banat" au câştigat primul trofeu din acest an
Timişoara: "Leii din Banat" au câştigat primul trofeu din acest an

Baschetbaliştii BCM Elba au câştigat Cupa Timişoarei, după ce au învins în finală, CSU Atlasib Sibiu, cu scorul de 82-73.

„Leii din Banat” s-au impus după un meci aprig, care a semănat mai de grabă cu bătăliile dusă în campionatul intern. Finala mică a fost câştigată de sârbii de la Kragujevac, care s-au impus cu 69-59, în meciul cu Oradea.
A fost un turneu util. E bine că miza a fost ridicată. De la meci la meci trebuie să avem miză mai mare. Am regăsit o echipă din Sibiu ambiţioasă, care a jucat de parcă ar fi fost în campionat”, a declarat Dragan Petricevici.

Eroul meciului a fost Velicikovici, căruia i-au ieşit mai toate aruncările de la 3 puncte. Tehnicianul Elbei afirmă că vice-campionii se află la o capacitate de 70 la sută în ce priveşte relaţiiile de joc, însă la aruncări echipa mai are mult de lucru. „Suntem doar în cea de a opta zi în care avem mingea. În afară de Velicikovici, care a prins o zi de graţie, ceilalţi au mâinile grele. Bine că au picioarele uşoare”, a mai afirmat Petricevici.

Au adus un muntenegrean

Suporterii timişoreni l-au putut vedea la acţiune şi pe noul jucător adus de Dragan Petricevici, muntenegreanul Zoran Kascelan, adus de la Lovcen. Acesta este singurul transfer în afară de Mihuţ, de la Târgovişte. „Noi nu suntem o echipă întărită. Kascelan are oscilaţia vârstei. E încă foarte emotiv. A greşit la început, iar acest lucru s-a văzut în calitatea evoluţiei sale. Deocamdată am adus un jucător talentat şi harnic”, a mai spus Petricevici.

Pentru „Leii din Banat” urmează turneul de la Cluj, cu U Mobitelco, Mediaş şi Oradea, iar apoi turneu de la Kecskemet, cu echipa locală, Pecs şi Nyiregyhaza.

Revine Grubisici, Djambici e aşteptat

Conducătorii clubului BCM Elba l-au convins pe Bojan Grubisici să revină la echipă. Acesta a fost adus de la Vrşec de director de marketing al echipei, însă nu a fost folost de Petricevici, având în vedere că nu s-a pregătit cu echipa în aceată vară. Oficialii lui Elba negociază şi readucerea vedeti Rade Djambici, care nu a semnat cu Iraklis Salonik şi oscilează între Timişoara şi China.

image

MAI CITIŢI:

Timişoara: Petricevici, antrenorul celor de la BCM Elba este dorit la naţionala de tineret

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite