Balon de oxigen pentru “Leii din Banat”: 80-72 cu BC Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Timişoara a reuşit să învingă, aseară, CS Otopeni, cu 80-72, aducând linişte în tabăra lui Dragan Petricevici. Bănăţenii au fost conduşi la pauza mare, dar au revenit pe final. 

BC Timişoara a pornit cât se poate de prost sezonul, înregistrând patru înfrângeri în cinci etape. Ultima chiar pe terenul nou promovatei, Miercurea Ciuc. Astfel, pentru partida cu BC Otopeni nu a existat decât o singură variantă: victoria. Jucătorii lui Dragan Petricevici au dat emoţii mari celor peste o mie de specatoti din Sala “Olimpia”, după ce primul sfert se încheie cu 20-26, iar scorul la pauză a fost 40-48 pentru BC Otopeni. Oaspeţii au condus în prima jumătate şi cu 12 puncte diferenţă, în timp ce oficialii timişoreni înţelegeau ce se întâmplă cu echipa lor.

Revenire în partea a doua

Sfertul trei avea să însemne şi revenirea “Leilor din Banat”. Deşteptarea a fost dată de căpitanul Nenad Markovici, căruia i-au ieşit câteva aruncări de la trei puncte în momente cheie ale jocului. La intrarea în ultimul safert, tabela arăta 65-59 pentru BC Timişoara. Oaspeţii nu au mai avut forţa să revină în joc, având şi o bancă scurtă, astfel că finalul i-a găsit pe timişoreni în ofensivă. Scor final:80-72.
Cel mai bun marcator de la BC Timişoara a fost Nenad Markovici, cu 16 puncte, urmat de Covington cu 15 puncte şi Habuş 12 puncte. De la oaspeţi, cel  mai prolific jucător a fost americanul Scott cu 30 de puncte.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite