Balerini japonezi pe scena Operei din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol de gală la Opera din Timişoara
Spectacol de gală la Opera din Timişoara

Japonezii Risa Mochizuki şi Takahiro Tsubo sunt invitaţii Operei Române, la Gala de balet din această seară, de la ora 19.

Opera Naţională Română din Timişoara le dedică iubitorilor artei dansului un eveniment special: Gală de balet cu invitaţi din Japonia!Invitaţii speciali sunt doi artişti din Japonia: Japonezii Risa Mochizuki şi Takahiro Tsub.

Născută în anul 1991, Risa Mochizuki este absolventă a şcolii de Balet din Kishibe, Japonia, iar în perioada 2009 – 2011 a fost angajată la Teatrul de Balet din Sibiu. Artista deţine un palmares  impresionant de premii internaţionale.

Takahiro Tsubo s-a născut în anul 1990 şi este absolvent al şcoli Regale de Balet din Antvers, Belgia. La fel ca partenera sa de dans, În perioada 2009 – 2011 a fost solist al  Teatrului de Balet din Sibiu.

Invitaţii japonezi vor dansa în spectacolul realizat în direcţia de scenă a coregrafei Carmen Cojocaru, alături de balerinii timişoreni Manuela Ardelean, Cristina Romândaşu, Andreea Farcaş, Raisa Kadar, Alina Mihai, Suzana Vrânceanu, Irina Iordache, Coralia Niculescu, Alin Radu, Flavius Popa, Alexandru Pîntea, Cornel Bercea, Darius Agrima, Sergiu Anghel, Sergiu Bîtoancă.

Programul galei cuprinde momente coregrafie din creaţia compozitorilor W.A.Mozart, Fr. Chopin, A. Adam, C.Pugni,  R. Glière, G. Bizet, P. I. Ceaikovski, L. Minkus, S. Prokofiev.

la Gala de balet va avea loc în această seară, de la ora 19, pe scena Operei Române.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite