"Leii din Banat" la prima victorie în Liga Balcanică: BC Timișoara – OKK Beograd 85-67

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timișorenii au învins fără probleme OKK Beograd
Timișorenii au învins fără probleme OKK Beograd

Baschetbaliștii lui Predrag Badjnarevici au câștigat în manieră de echipă mare în fața unei echipe venite dintr-un campionat net superior.

Al trelea meci pentru BC Timișoara în Liga Balcanică, cea mai importantă competiție baschetbalistică în care a evoluat vreodată o echipă din Banat, a adus și prima victorie pentru alb-violeți. Timișorenii au întâlnit în Sala „Constantin Jude”, echipa sârbă OKK Beograd, care sezonul trecut au încheiat pe locul șapte în campionat.

Jucătorii lui Predrag Badjnarevici au prins din nou o zi foarte bună și nu au dat nicio șansă echipei oaspete, terminând fiecare sfert în avantaj. Tabela din “Olimpia” a indicat în final scorul de 86-67 pentru BC Timișoara.

Cei mai buni marcatori pentru timișoreni au fost americanul Dominique Archie și sârbo-germanul Robert Sarovici, ambii reușind 24 de puncte. Ei au fost urmați de Jovanovici cu 9 puncte, Siriscevici, cu 15 puncte, Bogdan Popescu și Nenad Markovici cu câte șase puncte.

BC Timișoara revine sâmbătă la meciurile din Divizia A, unde, deocamdată ocupă primul loc. Etapa viitoare, bănățenii vor întâlni, pe teren propriu, Gaz Metan Mediaș, care se află pe poziția secundă în clasament.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite