Timişoara: Băieţelul pe care au căzut plăci de rigips în Praktiker a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Băieţelul pe care au căzut plăci de rigips în Praktiker a murit
Timişoara: Băieţelul pe care au căzut plăci de rigips în Praktiker a murit

Un copil de trei ani a fost strivit de mai multe plăci de rigips, într-un magazin de materiale de construcţii. Copilul de trei ani a fost transportat ieri la spitalul de Copii Luis Ţurcanu, însă nu a putut fi salvat. Poliţiştii şi Direcţia de Protecţie a Copilului au început o anchetă.

Citeşte şi:

Timişoara: Băieţelul decedat în accidentul de la Praktiker, condus pe ultimul drum

Incidentul a avut loc la raionul de materiale de construcţii. Părinţii şi cu o a treia persoană încărcau cele 11 plăci de rigips în cărucior, dar din cauza greutăţii pe o singură parte, acesta s-a răsturnat peste copil, strivindu-l sub plăcile de rigips.

Băieţelul pe care au picat plăci de rigips de pe un cărucior, în magazinul Praktiker, nu a mai putut fi salvat de medici, deşi a fost dus imediat la spitalul de Urgenţă din Timişoara cu traumatism cranio-cerebral şi în comă de gradul patru. Medicii s-au luptat timp de şapte ore să îl salveze, dar nu au reuşit.

În această tragică întâmplare prin care trec, compania Praktiker este alături de părinţii copilului. Sperăm să găsească toată tăria de care au nevoie pentru a depaşi cumplita încercare pe care o trăiesc”, a anunţat Michael Krahn, director general Praktiker România.

Poliţia va demara o anchetă

Cei de la Protecţia Copilului iau însă în calcul şi ipoteza unui accident, dar părinţii ar putea fi acuzaţi de neglijenţă. 

Poliţia a demarat o anchetă pentru a vedea dacă poate fi cineva învinuit în acest caz. “Trebuie să facem anchetă la orice accident. Chiar dacă a fost un accident ocazional, pe care nimeni nu a putut să-l prevadă”, a declarat Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

"Am solicitat realizarea unei achete sociale pentru a vedea care este situaţia familiei dacă această familie s-a făcut sau nu vinovată vreodată de neglijenţă în cazul copiilor", a completat acesta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite