BMW versus Audi într-un accident cu fugă produs în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Timişoara şi-a văzut moartea cu ochii, azi-noapte, după ce un BMW i-a tăiat calea. Bărbatul a încercat să evite impactul, a tras puternic de volan, a trecut milimetric cu maşina printre doi copaci, după care autoturismul lui s-a oprit pe un teren viran. În acest timp, şoferul BMW-ului continua să gonească în căutarea unui loc unde să îşi abandoneze autoturismul.

Accidentul a avut loc azi-noapte la intersecţia bulevardelor Liviu Rebreanu şi Sudului. Ambele autoturisme veneau de pe Calea Şagului şi se îndreptau spre Calea Buziaşului. Înainte de un semafor, şoferul BMW-ului i-a tăiat calea celuilalt participant la trafic.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Bărbatul care se afla la volanul Audi-ului a încercat să evite impactul, dar nu a făcut altceva decât să îşi înrăutăţească situaţia. A tras puternic de volan, a trecut milimetric cu maşina printre doi copaci, după care autoturismul lui s-a oprit pe un teren viran. În acest timp, şoferul BMW-ului continua să gonească în căutarea unui loc unde să îşi abandoneze autoturismul.

image

Victima din Audi a fost scoasă din maşină de martori oculari. În doar câteva minute, întreg cartierul Soarelui a fost împânzit de poliţişti, care aveau informaţia că BMW-ul a fost abandonat în zonă. Informaţia a fost corectă, iar maşina fost găsită pe o stradă lăturalnică, însă fără şofer.

Cercetările continuă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite