Baschetbaliștii de la BC Timișoara au terminat vacanța. Americanul “leilor” nu a găsit bilet de avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Timişoara se reuneşte luni, 1 august, pentru a începe pregătirea sezonului 2011-2012. Bănățenii s-au întărit cu Branko Cuic, Bogdan Popescu, Zlatko Jovanovici și americanul Dominique Archie.

Principalul Predrag Badnjarevic şi secundul Milorad Perovic constituie noul cuplu de antrenori, iar baschetbaliştii care vor evolua în premieră pentru BC Timișoara sunt Branko Cuic, de la campioana Universitatea Cluj, Bogdan Popescu, de la Steaua, Zlatko Jovanovic, MVP campionatului iranian şi Dominique Archie, fost la South Carolina University, aflat la prima experienţă europeană.     Conducerea clubului negociază venirea a încă unul sau doi jucători străini.

Lei din Banat vor avea câteva absenţe motivate la reunire: Dragoş Andrei şi Alexandru Mihuţi – aflaţi la naţionala universitară a României, tânărul pivot George Toth – convocat la lotul naţional de seniori, iar americanul Dominique Archie, cel mai recent transfer, pentru care s-a găsit billet de avion dinspre SUA spre Timişoara doar pentru data de marţi, 2 august.

În prima săptămână, şedinţele de pregătire vor avea loc la sala “Mircea Albu” (fostă CSS Bega), din cartierul Circumvalaţiunii, căci sala Constantin Jude, care a avut parte de cosmetizări ale suprafeţei de joc, trebuie protejată.
 Alb-violeţii de sub panou se vor antrena vreme de trei săptămâni la Timişoara, după care va începe seria meciurilor amicale: câteva în Serbia, apoi un turneu în Croaţia, la Darda, şi Cupa Timişoara, în zilele de 10 şi 11 septembrie.

Sezonul oficial debutează cu optimile de finală ale Cupei României, programate la 17 şi 24 septembrie, când BCT va întâlni Mureş Tg Mureş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite