Elba joacă azi pentru calificarea în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii bănăţeni au învins aseară CSU Sibiu după un meci de infarct, 100-97, iar cu o victorie în partida de azi "Leii din Banat" ar ajunge în penultimul act al play-off-ului Diviziei A.

Scorul general este acum 2-1 pentru timişoreni, după ce în primele două întâlniri, disputate la Sibiu, cele două partide şi-au împărţit victoriile. Un prim sfert foarte slab în meciul de ieri le-a dat serios de muncă celor de la BCM Elba, care au luptat apoi până la final pentru a recupera diferenţa de 14 puncte.

Gazdele au trecut pentru prima oară în avantaj abia în ultimul minut al partidei 96-95, reuşind să câştige în final cu 100-97. Eroul meciului a fost Uros Velickovici, srâbul care a reuşit nu mai puţin de 40 de puncte. „E o mare victorie pentru noi. Mâine vrem să câştigăm împreună cu aceşti fani minunaţi. Nu ne gândim încă la semifinale, în primul rând trebuie să ajungem acolo”, a spus căpitanul echipei, Nenad Markovici, citat de „Agenda”.

Astăzi, de la ora 18, sala „Constantin Jude” din Timişoara va găzdui cel de-al patrulea meci dintre BCM Elba şi CSU Sibiu. O victorie în această partidă ar însemna automat calificarea bănăţenilor în semifinalele play-off-ului Diviziei A. În caz de înfrângere, meciul decisiv se va juca sâmbătă, la Sibiu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite