BCM Elba Timişoara, pas mare spre semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Leii din Banat" continuă forma bună arătată în turneul "Final Four" din Cupa României şi au devenit favoriţi la calificarea în semifinalele play-off-ului Diviziei A la baschet masculin.

Baschetbaliştii timişoreni au trecut repede peste euforia câştigării Cupei României şi au obţinut o nouă victorie în sala de la Sibiu, de această dată împotriva echipe gazdă, CSU, în primul meci al sferturilor de finală din play-off-ul campionatului, scor final 74-87. Diferenţa a fost făcută de eficacitatea arătată de elevii lui Dragan Petricevici la aruncările de trei puncte. „Leii din Banat” au avut 13 reuşit din astfel de execuţii, în timp ce gazdele au avut doar trei coşuri de trei puncte.

Play-off-ul Diviziei A la baschet masculin se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Poziţia mai bună în sezonul regulat le-a dat sibienilor şansa de a juca primele meciuri acasă, însă victoria de ieri a bănăţenilor înseamnă că aceştia put încheia socotelile după mai puţin de cinci partide disputate. Astăzi, de la ora 17, se joacă al doilea meci în sala „Transilvania” din Sibiu, întâlnire la care şi-au anunţat prezenţa şi câteva zeci de suporteri bănăţeni, după care duelul se mută la Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite