Timişoara: Petricevici, antrenorul celor de la BCM Elba este dorit la naţionala de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Petricevici, antrenorul celor de la BCM Elba este dorit la naţionala de tineret
Timişoara: Petricevici, antrenorul celor de la BCM Elba este dorit la naţionala de tineret

Tehnicianul sârb Dragan Petricevici a mai antrenat naţionala "under 20", alături de Cristian Achim, în 2007

La finala Cupei Timişoara, disputată între BCM Elba şi CSU Atlasib Sibiu (82-73) a asistat şi Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet. Tocală a venit special de la Oradea, unde se dispută turneul final al Campionatului Naţional, la juniori II, pentru a urmări doi jucători şi un antrenor de la Municipal Elba. "Din câte am văzut nu sunt prea multe schimbări la Elba. Noi suntem intersaţi de antrenorul Dragan Petricevici, pentru a prelua postul de antrenor la naţionala under 20. Avem nevoie de el la echipa de tineret", a spus Carmen Tocală.

Aceasta a mai purtat o discuţie cu Petricevici în această vară, la Sarajevo, iar antrenorul "Leilor din Banat" a fost de acord să preia din nou naţionala de tineret. "Sperăm să accepte oferta. Din câte am discutat şi la Sarajevo, este de acord. Însă, s-a luat cu alte probleme personale şi nu am mai discutat", a mai spus Tocală.

Tudosă şi Mihuţ la naţională

Preşedintele FR Baschet este în căutare de noi jucători care să facă pasul la naţionala mare. După Dan Păltinişanu, care a mai cochetat cu prima reprezentativă, acum urmează să fie convocaţi şi Daniel Tudosă şi Alexandru Mihuţ. "Tudosă a mai fost la loturile de juniori şi tineret. A avut însă oscilaţii specifice vârstei. El este în vizorul nostru şi va convocat la următoarele acţiuni. Suntem cu ochii pe Mihuţ, care este un jucător talentat", a mai spus Carmen Tocală.

MAI CITIŢI:

Timişoara: "Leii din Banat" au câştigat primul trofeu din acest an

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite