BC Timişoara s-au întărit cu un baschetbalist american din campionatul Suediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delvon Johnson a jucat la echipa Upsala
Delvon Johnson a jucat la echipa Upsala

BC Timişoara este foarte aproape de a încheia campania de transferuri din această vară, după ce a adus cinci jucători şi megociază cu încă un baschetbalist din afara ţării.

Au semnat deja contractele Andrei Căpuşan (de la CSU Asesoft Ploieşti), sârbul Marko Djerasimovic (de la Kecskemet, Ungaria) şi americanul Delvon Johnson (de la Uppsala, Suedia), veniţi pentru prima echipă şi Georgian Păun (de la LPS – BCMU Piteşti) şi Horia Cristean (de la Phoenix Galaţi), aduşi pentru formaţia de tineret, sub 23 de ani.

“Sper că am realizat ceea ce ne-am propus, căci au plecat câţiva jucători, iar ideea a fost de a întări echipa, pentru că se anunţă un campionat foarte tare. Pivotul Delvon Johnson va fi una dintre surprizele plăcute ale campionatului, un jucător extrem de puternic sub panou şi care va face diferenţa în multe momente. De asemenea, Marko Djerasimovic este un shooter autentic, baschetbalist de două poziţii, 2 şi 3, şi care va acoperi foarte bine golurile create de plecările lui Ivan Siriscevic şi Branko Cuic. Cât despre Andrei Căpuşan, pot să vă spun că am transferat un român pe care ni l-am dorit încă din sezonul trecut. El va asigura o rotaţie lungă şi sperăm că ne va ajuta, căci este un jucător cu calităţi fizice excepţionale şi care trebuie să se adapteze foarte repede”, a declarat Leo Demaio, preşedinte BC Timişoara.

Delvon Johnson a jucat trei sezoane în NCAA, la Western Illinois și Arkansas, pentru ca în 2011 să ia drumul Europei. Primul contact cu baschetul de pe Bătrânul Continent l-a avut în Elveția, la Lugano, după care a urmat mutarea în campionatul suedez

BCT se va reuni duminică 12 august, iar primul nostru meci oficial va avea loc la 6 octombrie, BC Mureş Tg Mureş – BC Timişoara, în etapa de debut a noului campionat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite